Jazminfanni kérdése:
12 éves vagyok és még nem jött meg . Sajnos. Az osztályban majdnem minden lánynak meg jött már. Most a ti tapasztalaitokra lennék kiváncsi. Hol és mikor jött meg. Reagálás és kinek mondtatok el legelsőnek? 🙈
Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 18:03
21/47 A kérdező kommentje:
Nagyon görcsöl a hasam 2 napja😣
2016. máj. 11. 19:04
22/47 anonim válasza:
Szerintem nemsokára lesz valami
Szerintem nemsokára meg fog jönni.
23/47 anonim válasza:
Nekem tegnapelőtt jött meg, már nagyon vártam de igazából nem is annyira nagy buli amire gondoltam.
13 éves vagyok.
24/47 A kérdező kommentje:
És nagyon rossz ha meg jön ?? Még kérek tapasztalatokat😳
2016. máj. 17. 18:30
25/47 anonim válasza:
egyénfüggő. van aki meg se érzi, van aki két napig használhatatlan. ezt mi innen nem tudjuk megmondani neked mi lesz. :)
26/47 anonim válasza:
Szia :) Nekem az első nagyon furcsa volt,főleg mivel a 12. szülinapom után jött meg 1 hónap múlva. Csak az az előtti hetekben kezdtem el rá gondolni,és sajnos akkor jött meg,mikor tesómmal elmentünk sétálni,így ő tudta meg először.Lereagáltam magamnak,hogy "basszus,megjött" és kész. Persze otthon anya boldog volt,mivel csak nekem jött meg ilyen hamar. Ne parázz sokat miatta,ennyit tudok tanácsolni. Ja,meg hogy nem mindenkinél van az,hogy fáj a hasad,fáradt vagy,és undokoskodsz,bár ezek jellemzik a menzit. :)
27/47 A kérdező kommentje:
Pár napja nagyon sok a fehér folyásom . Ez mitől van?
2016. máj. 20. 16:32
28/47 A kérdező kommentje:
Nagyon sok a fehérfolyásom. És egy hete kb valami barna valami volt a bugyimban . Nem sok de nem is annyira sötét barna volt. Ez mi lehet
2016. máj. 23. 19:09
29/47 anonim válasza:
ez már lehet az előjele. nem árt betenni egy vékony betétet, hogy ha majd eljön az idő, ne ázz át.
30/47 anonim válasza:
Szia!
Én is 12 vagyok, vagyis leszek pár nap múlva:)
Nekem január végén jött meg, egy 3 órás kórus próba előtt, a suliban..:/
Akinek nyilván először el akartam mondani, az anyukám és a nővérem lett volna, de barátnőmnek mondtam el, akinek ugyanakkor jött meg mint nekem, csak egy héttel az előtt;)
Szóval egyszerre menstruált a fél osztály:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!