Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok és még nem...

Jazminfanni kérdése:

12 éves vagyok és még nem jött meg . Sajnos. Az osztályban majdnem minden lánynak meg jött már. Most a ti tapasztalaitokra lennék kiváncsi. Hol és mikor jött meg. Reagálás és kinek mondtatok el legelsőnek? 🙈

Figyelt kérdés

2016. máj. 6. 18:03
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Ma amikor fürödtem, az elött láttam hogy ilyen fehér trutyi volt. Undi:S ez fura volt mert eddig nekem csak átlátszó volt. És ezen meglepődtem. Mi lehet ez. Már a menstruációnak a jele?
2016. júl. 12. 21:58
 32/47 anonim ***** válasza:
44%

Nyugodj mar le istenem.

Hidd el, par hónappal azután hogy megjott, annyira fogod utalni mint amennyire most varod legalább...

Mert ugye tok jó full veresen tesizni. Érzed ahogy folyik, es folyamatosan attol rettegsz hogy atazol.

Mikor felallsz valahonnan egy kisebb vizesesnek érzed magad. Meg se bírsz moccanni egész nap. Sot, nem 1 napig, hanem 4-7!

Tényleg megeri várni..

Amikor nekem megjott, 12 évesen, 1 hónappal a szülinapom előtt, reggel felkeltem, kimentem a wcre, es a WC Papir csupa ver volt. Csak annyit gondoltam: "Basszus!! A francba! Megjott?!! Nemár!"

Aznap meg sokat reménykedtem, hogy hátha egy betegség, mert meg annak is jobban orulnek.. De nem.. 😢

Előtte este brutálisan gorcsolt a hasam. Ennyi volt a jele..

Még annyi, hogy ne gorcsolj ra hogy mikor lesz mar, mert varod vagy se, akkor jön meg amikor akar. Van még bőven ideje 17 éves korig.

2016. júl. 20. 07:48
 33/47 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Anyanak mondtam el. "Anya!vagy megjott vagy súlyos beteg vagyok!" o meg nevetett :D adott mindent ami kell.

Ja és nem rossz szándékbol irtam az előbbi választ.

2016. júl. 20. 07:54
 34/47 A kérdező kommentje:
És mi van ha Sosem fog megjönni?"😞
2016. aug. 16. 22:16
 35/47 anonim ***** válasza:
ne parázz már ezen ennyit..addig örülj amíg nem jön meg, utána már csak a nyűg van vele :D fájni fog a hasad, a para h átázol, rohangálhatsz majd betétet cserélni, strandra ki se tudsz majd menni tampon nélkül stb..előbb utóbb mindenkinek megjön, és 16 éves korodig normális, utána kell nőgyógyásszal beszélni. szóval nyugi.
2016. aug. 17. 20:21
 36/47 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat mert most már megértettem azt hogy sokkal rosszabb lesz ha megjön
2016. aug. 22. 21:52
 37/47 anonim válasza:
Na? Azota megjott??:)
2016. szept. 17. 20:12
 38/47 A kérdező kommentje:

Sajnos nem😞

Én nagyon szarul érzem magam mert az osztályban már csak nekem én néhány lánynak nem jott még meg es izgulok. Meg számomra elég ciki 😔

2016. szept. 20. 21:16
 39/47 A kérdező kommentje:

Sziasztok ma Megjött volna??

A wc papíron volt egy kicsi vér.

Aztán a bugyimban is

És a beteten is

De csak kicsi. Ez mi lehet

2016. szept. 28. 20:30
 40/47 anonim ***** válasza:
Megjött.
2016. okt. 1. 06:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!