Én 44 éves vagyok, de eddig csak férfi nőgyógyászhoz voltam. Nekem soha nem voltak rossz tapasztalataim ezzel kapcsolatban, és szerintem nem is a neme a fontos, hanem, hogy megtaláld azt az orvost, akinek őszintén el tudod mondani, ha valami problémád van, és nem feszeng nála.
2016. ápr. 29. 08:22
12/18 anonim válasza:
Nincs is szebb, mint amikor a nő a nőt gyalázza...
bár gyanítom hogy az itt írogatók nagy többsége élvezkedő kamasz fiú, vagy beteg férfi.
2016. ápr. 29. 08:23
13/18 anonim válasza:
Minden erkölcsös nő,nőhöz jár!
2016. ápr. 29. 11:50
14/18 anonim válasza:
Voltam többször nőnél, Mostmár egy férfihez járok. Ez a férfi fedezte fel a méhemben a daganatot és műtötte ki a méhem megmentésével.
2016. ápr. 29. 12:47
15/18 anonim válasza:
13-as. Majd akkor erkölcsösködj ha daganattal műtenek, a kórházban 1 kivétellel csak férfi orvosok vannak, éjszaka, hajnalban felváltva nézegetnek alád az épp ügyeletes férfi orvosok , hogy nem vérzel- e túlságosan műtét után. És Te hálás leszel, hogy jönnek, foglalkoznak Veled az orvosok, vigyáznak Rád.
2016. ápr. 29. 13:05
16/18 anonim válasza:
Megette a fene az egészet akkor, ha egy orvosnak "neme" van! Miféle hozzáállás ez kérem?
Az orvos, az orvos és legkevésé sem nő, vagy férfi! (Legalábbis munka közben nem)!
Ami számít (vagy aminek kéne, hogy számítson) a doktorok megválasztásánál az a szakmai tapasztalat, a hozzáállás, az empátia, stb. De a "nemük"?
13-as! Ááá, inkább nem is mondok semmit! Azért gondold át még egyszer ezt a kijelentésedet, mellyel erkölcstelenné "leminősítetted" a nőtársaid többségét, amit persze Te sem gondolhatsz komolyan!
2016. ápr. 29. 17:14
17/18 anonim válasza:
Amikor elvetéltem és ömlött belőlem a vér, rohadtul nem érdekelt az ügyeleten, hogy nő vagy férfi vizsgál. Ha választhatok, akkor is inkább azt nézem milyen irányba specializálódott az orvos.
2016. ápr. 29. 19:39
18/18 anonim válasza:
Tökmindegy, csak értse a dolgát és ne legyen bunkó.
Eddig csak férfi orvosoknál voltam, a mostani nőgyógyászom is az. Teljesen korrekt.
Ha váltanom kéne és nőt ajánlanának az ismerőseim hozzá mennék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!