Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tálaljam ezt a dolgot...

Hogyan tálaljam ezt a dolgot a nőgyógyászomnak (aki férfi), hogy nehogy véletlenül magára vegye?

Figyelt kérdés

Tudom, bocsi azért, mert hülyén hangzik ez a kérdés, de nekem tényleg megfordult a fejemben...

Szóval hamarosan vissza kell mennem a dokimhoz, mert csináltattam néhány vizsgálatot más dokiknál, amiknek ő is kíváncsi az ereményeire. Az egyik ilyen pont a trombózishajlamot vizsgálja és sajnos nagy valószínűséggel lesz benne olyan, ami problémát fog okozni a későbbiekben a védekezés terén. Azt szeretném megkérdezni tőle, hogy ha a hormonális cuccok mellett még a gumit is ki kéne zárni, mert az meg mondjuk a férfiak nem szeretik, akkor mi marad. A munkája kifogástalan az ürgének, de egy igazi hangulatember, nehogy nekem még a végén besértődjön, hogy a pasikat ócsárolom.

Hogyan lehet erre kultúráltan rákérdezni, ha mondjuk tényleg ilyen helyzet adódna?

2015. okt. 16. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

" milyen vedekezesi modszert javasol, ha a gumi es a hormonalis vedekezes nem johet szoba?".............." ertem, koszonom".

bar amugy, ha te nem szedhetsz tablettat, akkor jo lesz megbaratkozni a gumival, mivel a tobbi nem tul biztonsagos. vagy hormon, vagy vmi ami megakadalyozza a spermakat.

2015. okt. 16. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd keresel olyan fiút aki hajlandó lesz védőgumit használni. Ott van még a spirál is.
2015. okt. 16. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
spirál nem elég biztonságos, hormon károsító a gumi viszont jó. Ez van. " a férfiak nem szeretik" - akkor szülsz évente egyet, hogy kiszolgáld a férfiak kényelmét.
2015. okt. 16. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem azt mondod,hogy a férfiak,hanem a párod idegenkedik a gumitól,mit javasol.Így nem általánosítasz.

Én sem szedhetek fogamzásgátlót,spirált sem ,mert volt méhenkívüli terhességem.

A dokim azt mondta,hogy Pharmatex és megszakítás,mást nem tud javasolni.Ezt tesszük,illetve számolunk,peteérés előtti napokban és utána 3 nappal csak orális szex.

2015. okt. 17. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:

egyébként nem olyan mimóza lelkűek a nőgyógyászok, nem sérted meg. Az sokkal jobban és mélyebben fáj a gyógyításra felesküdött orvosoknak, hogy a felelőtlen ürgék miatt százszámra kell darabokban kiszaggatni a nem kívánt kölköt a szerencsétlen kiszolgáltatott nőkből. Nőkből, akik alávetik magukat a kényelmes, hedonista férfiaknak - és a nőgyógyászok viráglelkén ábrándoznak rózsaszínű álmokkal. Férfiak, akik azonnal eltűnnek, ha baj van, hisz csak pár felhőtlen percet akartak - gyűlölik a dokik ezeket az alakokat.

Tudomásul kell venni, hogy 100%-os fog.gátlás nincs. Majdnem 100% a gumi, és sokkal kevesebb a többi. Tehát felelősségteljesen kell gondolkodni és a gyengébb védekezést CSAK akkor lehet választani, ha nem baj, hogyha véletlenül érkezik a baba.

2015. okt. 18. 12:56
 6/7 A kérdező kommentje:

4es válaszoló: Pesszáriumot nem említette neked a doki?

5ös ez a válasz :S Nagyon megrázó volt olvasni, de akkor sem akarom sértegetni... Éppen ezert szeretnék világosan látni a témában. Ráadásul a vizsgálat eredményétől függően azt se tudom, hogy a 72 órást mondjuk bevehetném-e...

2015. okt. 18. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
4-es vagyok,valamiért azt sem tartotta jónak,már nem emlékszem az okra.
2015. okt. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!