Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Női vagy férfi nőgyógyász?

Női vagy férfi nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Én pl nőhöz sohasem mennék. Ti hogy vagytok vele?
2016. ápr. 28. 19:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel? Nem az a célja hogy kukkoljon, az a célja hogy megvizsgáljon.
2016. ápr. 28. 19:42
 2/18 anonim ***** válasza:
19%
férfiként én csak női nőgyógyászhoz mennék
2016. ápr. 28. 19:46
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pl sokkal több pozitív tapasztalatom van női nőgyógyászokkal, mint férfiakkal.
2016. ápr. 28. 19:49
 4/18 anonim ***** válasza:
10%
Én is szívesebben megyek pasihoz, nekem megnyugtatóbb.
2016. ápr. 28. 19:49
 5/18 anonim ***** válasza:
10%
Én se mennék soha nőhöz. Nekem fura lenne, ha egy nő nyúlkálna bennem.
2016. ápr. 28. 19:50
 6/18 anonim ***** válasza:

én sajnos csak férfihoz tudtam menni eddig.most közeledik az éves rákszűrés időpontja.egyre inkább azon vagyok,hogy keresek másik városban egy nőt..nálunk csak a férfi rendel.

nagyon rendes meg minden, de a hideg ráz utána napokig,hogy nyúlkál bennem egy pasi aki nem a párom. na meg annyira rossznak élem meg a vizsgálatot,nagyon kellemetlen az egész.

2016. ápr. 28. 19:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontosabb az, hogy szakmailag és emberileg jó legyen, mint a neme. De ha muszáj lenne választanom, akkor talán inkább nőhöz mennék. Bár talán attól is függ, hogy mi miatt lenne szükségem dokira.
2016. ápr. 28. 20:13
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
Nekem fontos az orvos szaktudása és személyisége. Amúgy férfi orvosom van, nő előtt nem tudtam úgy megnyílni, beszélni, sokszor mondta hogy jó igen, ismeri, ne mondjam tovább... Szóval nem megyek nőhöz, nem vált be, a férfiben megbízok. Ez sokkal többet ér számomra, mint a neme.
2016. ápr. 28. 20:20
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy
2016. ápr. 28. 21:37
 10/18 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is csak rossz tapasztalatom van a nőkkel, mondjuk csak 2-vel volt szerencsém, de nekem egy életre elég volt. Engem is semmibe vett az egyik, mert hogy tudja, hogy miről beszélek, állítólag nők milliói küzdenek hasonló problémával és nem haltak bele.

Ahan, oké. Aztán elmentem a saját férfi orvosomhoz, amikor visszajött a szabiról, aki komolyan vett, végül pedig meg is műtött.

A másik nő pedig csak szimplán bunkó volt, aki még alázott is.

Szóval én a rossz tapasztalataim miatt nem szívesen mennék nőhöz.

2016. ápr. 29. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!