Striák soha sem fognak eltűnni a fenekemről?
14 éves vagyok, és ma reggel vettem észre őket. Nem híztam meg szerintem, és fogyni se, fogytam.
Nézzetek hülyének, de miután valahol olvastam higy soha se, fognak eltűnni, sírni kezdtem. Tényleg nem lehet semmivel eltüntetni őket? Ott lesznek már életem végéig? Nem akarom.:/
De látszani fog?:/ csak mert eléggé kinosan érezném magam tegyük fel egy strandon, fürdőruhában.
Nyilván nem mindenki engem fog nézni, de akkor is..
És hogyan lehet megelőzni, hogy mégtöbb legyen?
Köszönöm a válaszokat.:)
És szerintetek mennyi idő, amíg elhalványul?
Nem tudom mennyi idő alatt halványul el de nekem most a mellem 7 hónap után nagyon ronda még.
A combom striás régóta, a mellemen is vannak régi striák de ezekre már nem emlékszem, hogy is volt.
Valamennyire eltunik/ illetve eltunhet.
Nekem a terdemen voltak meg a combom oldalso reszen(mondjuk lehet az mar a fenekem) de nem latszanak egyaltalan. Viszont a hatam kozepen is vannak, azok elegge kitapinthatoak is, nem tuntek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!