Mikorra és hogyan fog eltűnni (ha eltűnik) a pattanás utáni 'hegszerű' piros folt?
Majdnem egy hónapja egy hatalmas pattanással keltem fel az államon, az a tipikus mérges pattanás. Mivel én nem bírom megállni hogy ne nyomkodjam ezért szétkaptam elég durván, ez kb 1 hétig ott volt gennyesen-varasan-sebesen. Mind e közben próbáltam rá praktikákat alkalmazni és most egy piros folt van ott és a bőröm is más szerkezetűnek tűnik mint azelőtt. Kezdtem rá c-vitamint szedni, szereztem már be rá kencéket, mint a Sudocrem (ezt 2 napja használom) továbbra is piros de már nem annyira mint az elején. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy valakinek volt-e már hasonló és ha igen akkor eltűnt e, mit csinált azért hogy eltűnjön és körülbelül mikorra szabadult meg tőle. Ha a korom és nemem befolyásolná akkor 17/l.
Válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!