Tornázással tuti, hogy eltűnik a narancsbőr a fenekemről?
Figyelt kérdés
Meghiztam a seggemre, és narancs bőrös lettem. Tornázok rá, mert formás popsit szeretnék, de mintha nem is segitene, igaz csak pár napja kezdtem. Lehet, hogy csak bemesélem magamnak, de lehetséges, hogy nemis segit a torna rajta?
Köszönöm.
2015. márc. 28. 21:07
1/8 anonim válasza:
Hulla hopp karika , lépcsőzés és sok átalakító mozgás eltünteti .
2/8 anonim válasza:
Segithet es az is jot tesz neki ha furdesnel masszirozod ilyen picit erdes szivaccsal utana ha szoktal testapolozni akkor is jobban masszirozod azt a teruletet. Nekem ez segitett de ha lassan fogysz le jobban hat mert van ideje a bornek regeneralodni.
3/8 anonim válasza:
Sok tornázással, és hónapok alatt....
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de semmiképp nem akarok fogyni, 45 kg vagyok :)
2015. márc. 29. 09:28
5/8 anonim válasza:
Csak a torna nem segít, egészségesen kell táplálkoznod mellette, és így is hónapok kellenek.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtok valami edzséstervet, de olyant, amiveel nem fogyok és formálódok?
2015. márc. 29. 21:13
7/8 anonim válasza:
Sport kategória. Szálkásító étrend (sok fehérje) és sport.
Ilyesmit fognak írni.
8/8 anonim válasza:
Én 4! hónapja kezdtem de még mindig nem túl látványos az eredmény.. igyekszem alig enni cukrot, csokit, fehér kenyeret.. meg ami narancsbőrt okoz..
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!