Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hogyan mondtatátok meg a...

Ti hogyan mondtatátok meg a szüleiteknek hogy szeretnétek lefeküdni a pároddal? Sos!

Figyelt kérdés
Nemtudom hogyan közöljem az aggódósabbnál is aggódósabb anyumnak, hogy szeretnék lefeküdni a barátommal. Vagy esetleg utólag mondjam el? Ti hogyan mondtátok el? SOS!!!

2016. ápr. 20. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez kortól függ. Más a helyzet 12 és 42 éves korban.
2016. ápr. 20. 23:05
 2/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Barátom most lesz 20, de ez nem lényeges. Anyum mindig a munkahelyével foglalkozik szinte nem is beszélgetünk csajos dolgokról
2016. ápr. 20. 23:07
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Ezt minek közölni? Mit akarsz, hogy miben segítsen vagy milyen kérdéseid vannak??
2016. ápr. 20. 23:14
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem közöltem vele, csak elkérezkedtem éjszakára, ottalvásra, ettől azért képben volt.:-) Nálunk ez tabutéma volt, fogamzásgátló íratására is a barátom anyukája jött velem, anyám egyszer rákérdezett, akkor mondtam neki, hogy szedek. Kicsit idősebb voltam (17,5 éves).
2016. ápr. 20. 23:15
 5/11 anonim válasza:

Ne azt kozold hogy szeretnel, hanem ha mar teljesen biztos vagy benne akkor azt hogy le fogsz.

Nekem annyit mondott anyum hogy nem azt mondja hogy ne mert tudja az olyan mint a halottnak a csok xd hanem azt hogy elotte szoljak neki...

2016. ápr. 20. 23:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Anyu! A nyápic takony barátom - igaz ő nem tart a barátnőjének csak meg akar dugni végre - már jó ideje nyaggat a szexszel és már nagyon bosszant hogy egyfolytában ezzel jön, ha hagyom magam akkor szerinted belém fog szeretni?
2016. ápr. 20. 23:53
 7/11 anonim ***** válasza:
41%
Egy picit még várhatnál...
2016. ápr. 21. 08:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért kéne elmondani? Hány éves vagy, 12? Mert akkor még nem kéne ilyeneket csinálnod. Ha felnőtt vagy, nem kell már ennyire mély dolgokba beleavatni anyukádat, gondolom te sem vagy kíváncsi az ő szexuális életére.
2016. ápr. 21. 09:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, előbb írtam, utána olvastam a kommenteket... Szerintem is várhatnál, ha engem kérdezel, de a te tested.
2016. ápr. 21. 09:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a 6-os válasza tökéletes lenne :D

Legalábbis volna rá egy nagy összegű fogadásom, hogy ez lenne a legőszintébb megoldás. :D

De azért pár fogalmat tisztázni kellene mindenek előtt:

Egy pasi aki meg akar tudni egy 16 éves lányt, még nem az ember PÁRJA. Ha kérdés, hogy mondd el anyukádnak, akkor ebből is csak ez következik.

Ha majd lesz egy PÁROD, akkor anyukád mondás nélkül is tudni fogja, hogy ebből mi következik természetesen, és akkor majd megérted, mi a különbség.

"aggódósabbnál aggódósabb" -- mitől van az az érzésem, hogy talán van rá némi oka....? *töpreng-töpreng-töpreng

2016. ápr. 21. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!