Valahogy el lehet mulasztani hamarabb a menzeszt?
Vasárnap megjött, szombaton esküvő.
Alkoholt semmiképp ne írjatok!!
Szombatra szeretném, ha elmúlna? Valakinek BEVÁLT praktika?? (Úgy hallottam, hogy..., Talán.. kíméljetek..: )
Én nem tudok semmilyen bevált praktikáról, ez nem így működik. Nekem is ilyen sokáig tart általában egyébként, 6-7 napig, de már megbékéltem vele.
Egyébként nem tudom elképzelni, hogy a menstruációd 7. napján olyan komoly problémát okoz neked a vérzés, hogy egy esküvőt nem bírsz elviselni. Olyankor azért már csak pecsételés, enyhe vérzés szokott lenni. Meddig tart a menstruációd egyébként?
Ez elég hosszú idő. Ha ilyen sokáig tart és annyira erős, hogy ebben is zavarna (tampon+betéttel simán túlélhető még ha pl több órán keresztül nem tudsz eljutni mosdóba) akkor orvos!
Amúgy nem mulasztja el semmi, mert a hormonok befolyásolják. Egy tuti megoldás van: nőgyógyásztól erre való gyógyszer.
Sok mozgással (séta, jóga) és sok folyadékkal, könnyű ételekkel, vassal, magnéziummal enyhíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!