Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzeszt el tudom tolni...

Menzeszt el tudom tolni Utrogestannal?

Figyelt kérdés

Nyaralas miatt kene, kb egy hettel lenne jo.Az is jo lenne ha most pl. Harom nappal aztan novemberben megint harommal. Da ha rogton menne az egesz het vagy ot nap mar az is szuper lenne.

Van meg Utrogestanom, nem tudom er e valamit, meg van 400mg-os kupom is(asszem, bar abbol mar nem olyan sok). Kiprobalom a C vitamint is, ez igy bejohet?

Kombinalt foggatlot nem szedek, mert nem szedhetek. (A progi hatasai nem nagyok erdekelnek, egyreszt mar sokszor irt fel orvos, masreszt 99,9 szazalek hogy nem lehet gyerekem.)

2015. okt. 15. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen el lehet tolni. Amig szeded meg sem fog jönni...de nem tudom hogy nem e lesz tuladagolasod ha nem orvos javasolta
2015. dec. 31. 11:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi azota mar megoldodott irt az orvos masik gyogyszert.
2015. dec. 31. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!