Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz hogy a kamilla tea...

Igaz hogy a kamilla tea enyhiti menzeszt?

Figyelt kérdés
Csak mert nekem eléggé erős (harmadszora jött meg)és nagyon zavar hogy folyton cserélgetnem kell a betétet kb 1 orákéntszovalha valaki tudtok valamit erről akkor lécci irjátok meg!

2015. júl. 22. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
nem enyhíti
2015. júl. 22. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan dolog, ami bizonyítottan csökkentetné, vagy akár lerövidítené a menstruációt, szóval a kamilla tea sem.

Amit tenni tudsz, hogy elfogadod a dolgokat olyannak, amilyenek. De az is lehet, hogy csak most ilyen erős, később, amikor már évek óta menstruálsz, beáll rendesen, akkor már nem lesz ilyen erős.

2015. júl. 22. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:

kösszi a válaszokat csak nem tudom hogy mit csináljak mert ha alszom még az éjszakaiból is férre megy és.....!

Esetleg tampon?

13/L

2015. júl. 22. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Éjszakra tampon plusz betét, nah meg passzos bugyi.
2015. júl. 22. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Használhatnál tampont, de nem is biztos, hogy tudnád használni, a másik meg, hogy mivel gondolom a korodból kifolyólag még szűz vagy, így csak mini tampont ajánlott használni, az meg hamar megtelne és annak is megvan, hogy egy huzamban mennyi ideig lehet fent hagyni.

Tegyél magad alá egy törölközőt vagy lepedőt és akkor ha netán mégis félrecsúszik, legalább az ágyat nem kened össze.

2015. júl. 22. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:
igen még szűz vagyok de már egyszer majdnem megprobáltam a tampont csak aztán beijedtem nem hogy mért ezért még mindig nme tom hogy milyen fájna e vagy nem
2015. júl. 22. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
A fájdalmadat enyhítheti a kamilla tea. Egyébként jó gyulladáscsökkentő is. Egy próbát megér, próbáld ki! Régebben lehetett kapni a patikában kamilla cseppeket menstruációs problémára is használták. Kérdezz rá lehet-e kapni még?
2015. júl. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!