Valami egyhiti a menzeszt?
Figyelt kérdés
Holnap szilvsszter es ugy volt hogy csak negyediken jon meg de mar most megjott...nagyon fontos lenne hogy esetleg holnap ne legyen ilyen eros mert hat nekem viszonylag az...a legjobb az lenne ha el is mulna holnapra de az lehetetlen esetleg tudtok valamit amitol enyhulne? 13/L2015. dec. 30. 06:18
1/11 A kérdező kommentje:
Enyhiti*
2015. dec. 30. 06:38
2/11 anonim válasza:
Nekem akkor jon keves ha "megeroltetem/ meghajtom" magam
Ez annyit takar hogy alt. 3 tesi ora 2 edzés. Es a végefelé mar alig verzek. Probald ki hogy erősítést ugrálós futos fárasztó feladatokat vegzel.
3/11 anonim válasza:
Egyrészt a sport javít rajta, másrészt a mentatea erösre fözve és cukor nélkül csökkenti a görcsöket.
4/11 A kérdező kommentje:
Koszi. Igazabol en a gorcsokkel nagy nem fogalalkozom inkabb az havar hogyha meg van akk nme erzem magamat olyan jol mert hat folyton attol parazok hogy atazom mert mar volt olyan es ugye ma meg holnap se leszem itthon meg utana sem hanem a baratnoimmel de mknden esetre koszi kiprobalom a teat...
2015. dec. 30. 09:46
5/11 anonim válasza:
Tampon meg betét kombó. Ketto bugyival es sotet gyatya. Meg bersze tiszta ruha vesz esetére. Es csere betét es tampon. De gondolom nem utcan fogsz csavarogni. Ha kell baratnoidet beavatod hogy mi van... Amugy meg a wc-n cseréld ha kell. En karácsony alatt mensiztem. Kitartást.
6/11 A kérdező kommentje:
Hat de az tucan leszunk...es az a baj hogy vilagos farmerben akartam felvenni de tampont meg meg sosem hasznaltam mert meg szuz vagyok...
2015. dec. 31. 01:46
7/11 A kérdező kommentje:
Utcan*
2015. dec. 31. 01:47
8/11 anonim válasza:
A tampont nyugodtan használhatják szüzek is!!!!
Viszont sokkal biztosabb, mint a betét, kevesebb az esély, hoyg netán átázol és sokkal kényelmesebb, (Ha rendesen felrakod, akkor SEMMIT nem érzel belöle!)
9/11 anonim válasza:
Nyitva vannak a boltok szol anyukádnak hogy vegyen tampont. En csak egy évvel vagyok nalad idősebb. Es n is azt hasznalok. A betét tampon a legjobb választás. Viszont max 8 óráig maradhat benned. Igy majd kell cserelned, meg gondolom nem reggel vanszorogsz haza részegen.
10/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszikat
2015. dec. 31. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!