Volt valakinek úgy petefészek ciszta műtétje, hogy felvágták (laparotómia) és nem laparaszkópiával csinálták? Mik a tapasztalatok?
Hány nap múlva mehetettek haza a kórházból? Hány nap volt a felépülés?
Már korábban volt egy műtétem, de akkor laparaszkópiával, másnap hazamehettem és egy hét múlva már dolgoztam.
Remélem, ez sem lesz sokkal rosszabb.
Én két hétre tippeltem volna. Mert laparoszkópia után egy héttel már tök jól voltam, mentem dolgozni. Fájdalmaim egyáltalán nem voltam, már a műtét után sem. Csak nehezebben mozogtam, mint egyébként.
Akkor is 4 hét táppénzt mondtak, de én nem akartam addig otthon maradni.
Remélem, most is minden rendben lesz. Otthon még elvagyok, de kórházban nem akarok sok időt tölteni, az borzalom.
Hány nap után engedtek haza?
Ja most látom, hogy laparoszkópiád volt neked is.
Valaki, akinek már volt laparotómiája?
Köszi, én is remélem :)
Nekem azt mondta az orvos, hogy ha minden rendben, akkor 2 nap múlva hazamehetek. Itthon valahogy sokkal jobb lábadozni is.
Túl vagyok rajta :)
4 napot voltam kórházban. Egy hete fekszem itthon. Szerintem még egy hét és tudok dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!