Petefészek fájdalom?
Figyelt kérdés
jobb oldalt a hasam alul beszúr ha megnyomom meg ha mozgom akkor is. meg kéne jönnie de még nem jött meg talán a felgyülemlett vér miatt szúrhatott be? (meg fog jönni mert érzem szóval nem ez a baj).2016. febr. 4. 20:56
1/2 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy felgyülemlett vér, pláne a petefészkeid körül, hiszen azok a méh üregén kívül vannak. A mensi akkor kezdődik, amikor elkezd leválni a méhnyálkahártya, és az friss vérrel ürül. Ha felgyülemlene a vér, akkor megalvadna és nem tudna rendesen kiürülni.
De ettől függetlenül a premenstruációs tünetek között előfordul petefészek-fájdalom, mert átsugárzik oda is. Tehát ha csak ilyenkor fáj, mielőtt megjön, akkor az valószínűleg normális. Ha mensi után is megmarad, akkor mutasd meg nőgyógyásznak.
Ne nyomkodd!
2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a választ! Mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz igazából egyszer nyomtam meg és nagyon beszúrt. de már nem mert megjött és ezt a szúrást már nem is érzem csak megijedtem, mert ez volt az első hogy ilyet éreztem.
2016. febr. 6. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!