Petefészek ciszta műtét, Dr. Szeberényi Zsoltnál?
Üdvözöllek!
Nálam 15 hónapja vannak panaszok, hasonlóan mint a párodnál, csak nekem a bal oldalon. Nekem 9 hónapon keresztül azt mondták az orvosok, hogy nincs mi fájjon odabent, a baj csak az agyamban van, biztos a stressz okoz ilyen tüneteket...nagyon megszenvedtem ezt az egészet, ha nem erősködök, és nem akadékoskodok, a mai napig nem lenne bizonyíték a kezemben, hogy ott van valami baj... Én tegnap előtt voltam a doktor úrnál először, de nekem eddig csak elriasztó tapasztalatom van róla, persze Gruda stílusától azért messze van... rettentő, rideg, elutasító volt, a kérdéseimet belém fojtotta, gyors lerendezett, és már küldette is be a következő áldozatot, de persze a pénzt gyors elvette... nem tudom, hogy ezek után merészkedjek-e a kése alá feküdni. Ha a párom nem lett volna velem bent, nem hinné el senki, hogy ilyen volt. Teljesen magam alatt vagyok, abban bíztam, hogy a több hónapos kálváriám utolsó állomásához értem...
Ti már (ahogy nézem a dátumot) lehet, rég túl vagytok mindenen, és már meg is gyógyult a párod... Nektek mi a tapasztalatotok? Megérte a doktorba vetni a bizalmat?
Kívánom, hogy minden rendben legyen már Nálatok, és bízom abban, hogy teljesen fájdalom mentes már azóta minden napotok!
Köszönöm a választ, nagyon örülök, hogy a párod jobban van, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!!!
Köszönöm a biztató szavakat, nagyon jólesik.
Rettentően félek, nem tudom, mitévő legyek... holnap után megyünk megbeszélni a műtét részleteit... borzasztóan tartok ettől a dokitól, de jobbat nem találok, sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!