Nők! Intim borotválásnál hogy oldjátok meg, hogy sose legyen tüsis?
Figyelt kérdés
Az én problémám az az átmeneti időszak, az a 2-3 napos, amikor már látszik, de ha megpróbálom leszedni nagyon fáj, utána pedig rögtön kipattog. Ennek ellenére is ki szokott pattogni néha. :(
Valami tipp?
2016. febr. 22. 15:01
2/6 anonim válasza:
hat en ugy hagyom,a parom se borotvalja magat minden nap,o is tusis...nekem is verzik meg kipattog es faj ha tul sokat borotvalom,szoval azert hogy mindig sima legyek,nem teszem tonkre a borom...amugy meg ha kipattog,az meg csunya is,inkabb maradjon borostas....nekem egyebkent jobban birta a borom a borotvalast,amikor szoliztam,borotvalos napon vagy utana masnap mentem szoliba es szepen megakadalyozta a gyulladast,igy ket naponta is tudtam akar borotvalni,esetleg azt probald ki
3/6 anonim válasza:
Egy héten egyszer szedem le, mert ha nagyon rövid, akkor nekem is fáj és vérzik.
De engem nem zavar, hogy néhány napig ott van a rövidke szőr, a páromat sem. Úgyhogy nem kínzom magam feleslegesen.
4/6 anonim válasza:
Én csak borotvahabot meg borotvát (aminek van krémező csíkja) használok de nekem nem szokott szúrni, se kipattogni, se vérezni.
5/6 anonim válasza:
Nem vagyok maximalista és fóbiás sem, a kényelmem előnyt élvez, ezért kb. hetente, 10 naponta borotválom. Így nem pattog ki.
6/6 anonim válasza:
Én a szeméremdombomon kiszedem szemöldökcsipesszel. Először csillagokat láttam, de azóta folyamatosan csinálom, és már nem fáj, ellenben szép sima, nem szúr, kényelmes érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!