Hogy oldjátok meg, amikor nem vagytok otthon hanem pl vendégségben, a mikulás témát?
Kimegyek a wc-re, a betétet a zsebembe rakom, vagy viszem a táskámat is. Kicserélem, aztán kuka. A betétnek van kis tasakja, amibe bele tudod tenni, szóval szerintem nem gáz.
Főleg, ha nem vendégség, tehát nem valami ünnepség. Hanem csak átmegyek egy ismerősömhöz, akkor simán szólok is, hogy van-e a wc-ben szemetes, vagy hova dobjam.
Szerintem ebben semmi ciki nincs.
Nyilván a párod anyukája is menstruál. Nem olyan nagy dolog ez.
Hülyegyerek a tampont NEM szabad, sőt TILOS lehúzni a WC-n!!! Akkorára megszívja magát, hogy frankó dugulást okoz...
Kérdező, én erre tök jó stratégiát fejlesztettem ki. Gyakran alszom barátomnál. Náluk a WC-ben nincs szemetes. Tampont használok, alatta csak egy kis tisztasági van. Kiveszem a használt tampont, betekerem 3 kocka WC papírba. Ezt beleteszem egy 10-es csomag papírzsepi üres tasakjába, majd kibontom az új tampont, a csomagolását szintén a kis fóliatasakba dobom, az új tampont felteszem. A kis tasakokon ugye van egy ragacsos fül. Ezt beragasztom, így nem jön ki belőle szag, és nem látszik a vér. Beleteszem a zsebembe, amíg kezet mosok, valamint kijövök a mosdóból, utána a barátom szobájában lévő szemetesbe dobom (vagy a konyhába, de ha otthon van a család, inkább barátom szobájának szemetesébe). Nálam nem okoz gondot a csere, mert már hozzászoktam, hogy az ember rá van kényszerítve. Nem csinálok belőle problémát.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!