Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy oldjátok meg, amikor nem...

Hogy oldjátok meg, amikor nem vagytok otthon hanem pl vendégségben, a mikulás témát?

Figyelt kérdés
Páromnál pl nem szeretek ilyenkor lenni, mert cserélni kell a cuccot. Cserélni még sose cseréltem nála, nem is tudnám hova tenni a piszkos dolgot.. a szemetesük messze van, meg nem is szeretném ha meglátnák ott az idegen betétet, tudnák, hogy én voltam. Na meg a jellegzetes szagok sem kellemesek, áhh. Nem egy-két órára megyek hozzá, hanem több..
2015. okt. 14. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Jó akkor húzd le. Ügyes vagy :3
2015. okt. 15. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
Persze, hogy nem lehet lehúzni a wc-n. Ilyen hülyeséget, hogy lehet írni? :S
2015. okt. 15. 10:32
 13/15 anonim ***** válasza:
11%

Áh, utolsó... Mi vagyunk ilyen ostobák, hogy nem húzzuk le. Ne akard neki megmagyarázni -.-"

19L

2015. okt. 15. 10:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy, 10? Ideje lenne felnőni!

Amúgy hogyhogy hogy? Cserélek, zsepi, beteker és kidob. Mit kell ezen szégyellni?! Pfff...

2015. okt. 15. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Eldugul !! amúgy meg 2 neszeszert viszek es az egyikben a tiszta , meg nem használt tampontartó/betét van , a másikban pedig a zsepibe becsomagolt használt cucc van ! Remelem segitettem
2015. okt. 24. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!