Ez condyloma, genitalis szemolcs, HPV?
Valamelyik elozo kerdesben szo volt a condylomarol, rakerestem, hogy ez mi. Na most rettenetesen megijedtem. A kisajkamon a bor nem sima, olyan mintha kis pici apro szemolcsok lennenek rajta vegig, nem okozott soha semmilyen panaszt, nem is viszketett, ezek nem is vereztek. A borfelszin alapbol ilyesmi, nem kell teljesen simanak lennie mint egy pl egy karon?
Ezt az egy olyan kepet talaltam, ami talan hasonlit az enyemre, de joval kisebb. Ez a sajat borom vagy condyloma?
Ha az mit csinaljak? Remegek az idegessegtol. :(
18/L
Persze, megirom.
Egyebkent az elhelyezkedesenel nem volt egyaltalan olyan, hogy kisajkak a csiklo korul. Nem eszleltem tunetet sem. Remelm csak szimpla szemolcs, ha szemolcs.
Sajnos volt mar ra pelda, hogy ugy mentem az orvoshoz, hogy mellrakom van, kozben pedig a tejmirigy allomanyomat tapogattam ki. Koszonhetem a hipochondrianak ezt is. :(
Nincsen semmi baj. :)
Azt mondta az orvos, hogy elsosorban a huvelybemenetnel van condyloma, elofordul kisajkakon is, bar nem is igy neznek ki ezek a szemoklcsok, mint ami nekem van. Azt mondta, hogy nincsen semmi, amit en latok azok a mirigyek. Duzzadtabbak, lehet felfaztam vagy valami gyulladas van, de nem szemolcsok. :)
Rakszurest elfelejtettem kerni a nagy idegessegben.
Nagyon szepen koszonom nektek a megnyugtato valaszokat! :)
Nagyon durva, mielőbb kezeltetni kell.
Szexmentes hónapok............!!!!!!!!!
Nekem 4 éves kapcsolatom ment rá, feltehetőleg tőle kaptam el, több mint egy évig szenvedtem mire beláttam h elkell küldenem a páromat végleg, és így szüntek meg a bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!