Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Condyloma. Ti mit tennétek?...

Condyloma. Ti mit tennétek? Műtét?

Figyelt kérdés

Két hete condylomát észleltem magamon, orvos felírt condyline-t 4-6 nap alatt szépen el is tüntette őket kívül. Viszont belül a hüvelyemben nem kentem, nehogy máshova is jusson, ott több lett. SZTK-s orvos nem ajánlotta fel, hogy bekeni, beutalt műtétre. Viszont én elkezdtem kenegetni belül is, megoldottam (tükör, vaku). Szépen múlik is, viszont ahol nem látom vagy mélyen van ott nem tudom kenni (pl méhszáj)

Honvédbe mentem időpontot kérni, azt mondta az orvos, hogy szerinte, ha ilyen szépen reagálok a kezelésre, nem kéne műtét, kérjem meg az orvost az sztk-ba, hogy kenje be nekem.

Mellé még szedek: 4-5000 mg c-vitamin, vitking vitamincsomag, echinacea csepp és tea, ginseng kapszula, ezüstkolloid.

Szerintetek elmúlhat műtét nélkül?

2015. okt. 22. 14:55
 1/2 A kérdező kommentje:
Volt olyan, akinek magától múlt el?
2015. okt. 22. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj másik dokihoz aki bekeni neked, esetleg ahhoz aki javasolta ugyanezt neked.
2015. nov. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!