Szerintetek az normális ha egy 28 éves nő ha nagyon erősen menstruál pelenkát tesz magára éjelre?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 14:02
11/14 anonim válasza:
Szia! Én is férfi vagyok de én megpróbáltam függetlenedni:) és a következőre jutottam:
-én sem szeretném azt hogy állandóan valami nedves véres dolog legyen a lábam között, mivel (bár nem vagyok még házas de barátnő miatt tudom) ha erős gyorsan átázik, és egy pelusak azért nagyon a nedvszívó képessége.
másrészt neki biztosan ad ez egy biztonságot éjjelre, hogy abban biztosan nem tud úgy átázni hogy olyan legyen az ágy, ezzel akár neked meglepetést okozva!
Ha megérted a feleségedet, akkor ha belegondolsz logikus amit írtam, legalább is én szerintem. sok szerencsét, hogy dűlőre jussatok:)
12/14 anonim válasza:
Nekem is nagyon erős a vérzésem, a második gyerek után inkontinencia betátet használok. Én a munkahelyemen gyakran 5-6 orán keresztül nem tudok mosdoba menni, ilyenkor én is már othon pelenkát veszek fel. Éjjelre nem szoktam pelenkát tenni, inkább duplán csomagolom be magam.
13/14 A kérdező kommentje:
Meg kell ismerkedjetek,hátha az segit, de mi az a dupla csomagolás ?
2016. febr. 20. 22:40
14/14 anonim válasza:
A dupla csomagolas az megszokot inko. betet + bugyira rahuzok meg egy nagyobb bugyit a ket bugyi kozze nejlont teszek igy csak az also bugyi azik at,nem a lepedo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!