Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális az ha egy 14 éves...

Normális az ha egy 14 éves lánynak (aki 2 éve menstruál) már 2hónapot késik a menstruációja?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem!!! Menj dokihoz mindenképp.
2009. aug. 23. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
első vok. Volt egy ismerősöm aki ugyanígy volt (csak ő felnőtt nő) de nem vette komolyan hogy hónapokat késik, aztán egyszer csak újra megjött neki, de rengeteg és alvadt véres...és akkor már csak a műtét segíthetett. Úgyhogy ne késlekedj!
2009. aug. 23. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.Én biztos mondanám anyumnak,hogy akkor menjünk el nőgyógyászhoz.Azt mondják,hogy 2 alatt áll be kb,de utána is lehet pár nap késés,vagy h pár nappal hamarabb jön meg.Hát tavasszal amikor már 6napja késett olyan ideges voltam h mondtam anyumnak h menjünk orvoshoz de ő azt mondta nem kell,majd meg jön az ne aggódjak.Végül is megjött,és "csak" 13napot késett...Tiszta ideg voltam nem tudtam mitől késik,mert szűz vagyok,nincs barátom ergo terhes se lehettem:D

Szóval szerintem menj el orvoshoz,nehogy valami komolyabb baj legyen.

Remélem nincs semmi komoly!

14/L

2009. aug. 23. 18:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat azt még hozzátennám hogy pont 1 hónapja kaptam méhnyakrák elleni védőoltást. Ez befolyásolhatja??? És ráadásul csütörtökön kapom meg a következőt.
2009. aug. 23. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:
igen, a méhnyakrák elleni védőoltás befyolásolhatja. nemegy ilyen esetről hallottam, mikor az oltások után kimaradt a vérzés, akár több hónapig is.
2009. aug. 23. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor most mi tévő legyek? Elmenjek dokihoz? Vagy majd ha kapom a köv. védőoltást említsem meg a dokinak???
2009. aug. 23. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ráérsz akkor szólni a dokinak. Nekem annak idején nagyon sokáig nem állt be pontosra (24 vagyok) és igen, volt hogy hónapokat kimaradt. ha megnéz egy nőgyógyász, abból bajod nem lehet, legfeljebb megnyugszol hogy egészséges vagy, de nem kell halálra rémülni sem. Üdv és minden jót.
2009. aug. 23. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem is volt hasonló.. nem csináltam semmit. mikor újra megjött normális volt. de hát egyénfüggő szerintem
2009. aug. 23. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem anno 15évesen 3éves mensizés után 3hora maradt ki és semmi bajom:)
2009. aug. 23. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:
ha mész oltásra, feltétlenül említsd meg az orvosnak. és ártani nem árt, ha elmész vele nőgyógyásznak. lehet, hogy semmi bajod, de az is lehet, hogy van valami gubanc. nem árt beállítani, mielőtt még elkezdesz nemi életet élni és fogamzásgátlót szedni.
2009. aug. 23. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!