Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha egy 28 éves nő ha nagyon erősen menstruál pelenkát tesz magára éjelre?

Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Azzal még magában nincs semmi gond, ha valakinek erősebb a menzesze, mindannyian mások vagyunk, na de azért a pelenkát túlzásnak tartom.

De ha már 28 éves, akkor gondolom elég felnőtt hozzá, hogy nőgyógyászhoz forduljon és kiderítse, hogy ennek mi lehet az oka, nem?

2016. febr. 14. 14:04
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2016. febr. 14. 14:09
 3/14 anonim ***** válasza:
én megértem, nekem is borzalmasan erős, de azt a gyógyszert nem szedhetem, ami segítene ezen. És baromira elegem van abból hogy az első három napon óránként kell ébresztőt húznom hogy a tampon-betét kombót kicseréljem. Már én is gondolkodtam a pelenkán.
2016. febr. 14. 14:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább a nőgyógyász a megoldás, nem a pelenka.
2016. febr. 14. 14:19
 5/14 anonim ***** válasza:

Az egyik kollégista társamnak véralvadási problémája van, emiatt mindig erősebb a menzesze. Ha nem akarja, hogy az ágy is átázzon, pelenkában alszik.

A másik társamnak az orvosa szerint nincs gondja. De a menzesze első és második napján ő is pelenkában alszik. Ő sokat mozog éjjel és pelenka nélkül könnyebben átázna mindene. Azt mondta, az éjjeli vastagabb betétet próbálta, de az kicsi neki.

Soha nem tudhatjuk, ki és miért hordana pelenkát. Tegye, ha ez a praktikus neki. Ha meg erősen vérzik, egyszer csak elmegy orvoshoz ezt megbeszélni.

2016. febr. 14. 14:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Én, aki kérdeztem férfi vagyok, nem tudok semmi női praktikumot. A feleségemröl van szó. Két gyerekünk van.A páromnak nincs semmi baja.Vele nem tudom ezt megbeszelni. Ha elmagyaráznátok szupi volna...
2016. febr. 14. 15:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Szülés után normális, ha erősebben menstruál, de orvosnak mindenképp kell látnia. Nőgyógyásznak és endokrinológusnak is. Nem muszáj így élni, lehet ezt szabályozni is.
2016. febr. 14. 15:54
 8/14 anonim ***** válasza:
De miért nem megy el orvoshoz? Lehet oka van annak, hogy ilyen erős vérzése van, amit meg helyre tudnának hozni!
2016. febr. 14. 16:54
 9/14 anonim ***** válasza:

Ki kell kaparni, és az általában rendezi a dolgokat.

Ez alatt a megvastagodott méhnyálkahártya "leszedését" értem, nem, mint egy abortuszt, pl.

2016. febr. 15. 10:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Lássa orvos: nődoki és endokrinológus.

Sok oka lehet, hormonzavar, ciszta, mióma, daganat. Nem játék, mert sok vért veszít, vérszegény lehet tőle.

2016. febr. 15. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!