Betét+tampon egyszerre?
Persze, én sokat használom így munkahelyemen, fehérben kell lenni és nem tudok bármikor wc-re menni, így biztonságosabb.
Attól hogy átázik a tampon még nem esik szét (legalábbis amiket én használok egyben maradnak, csak kivételkor macerás mert csöpög), nyilván amint wc-re tudsz menni vedd ki.
Lehet együtt használni, csak arra figyelj, hogy 6-8óránál többet ne legyen bent a tampon! Ha megtelik átengedi a folyadékot.
A super plusz tampon (próbáltad? elég nagy a nedvszívó képessége) vagy éjszakai betét is megtelik 1,5 óra alatt?? Mert a nagyon erős vérzésnek jó utánajárni, nehogy vérszegény legyél tőle vagy valami más legyen. Tapasztalat sajnos :\
Nyugodtan használd mindkettőt egyszerre. Én is szoktam, ha erősebb a vérzésem.
Ha a tampon mellett kifolyik a vér, a betét felitatja és nem ázik át a ruhád.
Természetesen a tampon ne legyen egész nap a hüvelyben, mert súlyos egészségügyi problémákat okozhat.
Ha sok a vérmennyiség, akkor használj betétet is, tampont is és pár órán belül cseréld ki a tampont.
Ha kevés a vérmennyiség, több óra múlva is kicserélheted, de azért célszerű minden esetben a cserét 8 órán belül megtenni, de inkább ennél hamarabb.
Ha akár 8 órát hordod a tampont, akkor sem fog szétfoszlani, kivéve, ha az utcán, idegentől veszel valami névtelen gagyit.
Csináltam már biztonság kedvéért én is, de ennyire erős vérzést azért említs meg a nőgyógyászodnak legközelebb.
Nekem sem foszlott még soha szét átázott tampon, de én viszonylag drágább márkát használok és jól mondják, hogy ne legyen bent tovább, mint 6-8 óra, de te addig úgyis átáztatod a tampont + betétet is.
én is úgy szoktam, tampont nem merem egyedül használni mert ha épp erősebb a vérzés akkor simán átázhat, de a betét sem jó egyedül mert elég gyorsan meg tud telni.
én a vége felé használok csak tampont egyedül, addig tampon+betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!