Szerintetek nagyon ciki egyszerre 3 doboz tampont venni a Tescóban?
Nem ciki semmilyen szempontból. Egyrészt, annyit veszel, amennyit szeretnél, másrészt a Tesco még örül is, ha minél többet vásárolsz. ;-)
Szoktak olyan akciók is lenni, hogy valamilyen termékből többet kell egyszerre megvenni.
(Hallottam egy - Magyarországon újnak viszonylag újdonságnak számító termékről. Ha olyat veszel, akkor többet nem kell tampon vagy betét. Én most azt a terméket fogom kipróbálni. Neve intim kehely vagy menstruációs kehely, intim tölcsér (ez mind a neve, gondolom, még nincs kialakulva, hogyan lesz nevezve). Rengeteg márka van, főleg külföldön beszerezhető, itthon egyelőre hülyének néztek az üzletekben, amikor kerestem... )
Szia kérdező, szerintem abszolút nem kínos, ha az ember feltölti a készleteit! ;-) Amúgy csatlakozom egy előttem íróhoz, az intim kehely is nagyon jó, volt néhány kérdés itt a gyakorin ezzel kapcsolatban, ha gondolod, olvasd el: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__48653..
Az biztos, hogy ha valaki ezt az intim kelyhet használja, akkor nem kell annyi tampont vennie. ;-)
Egyébként intim tölcsérnek is nevezik, de intimkehelynek is, például: [link]
A kelyhet pedig nem kell annyiszor cserélni, mint a tampont, ha megfelelő méretűt használunk. A tampont 2-3 óránként kell cserélni, míg a kelyhet 12 óránként.
De nem kötelező használni, viszont utálkozni sem kötelező egy újdonsággal kapcsolatban, legfeljebb a konzervatív emberek még pár évig nem fogják használni a kelyhet, ez az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!