Oké, ez nagyon ciki. Mi ez? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, hogy a puncim hátulján, a nagyajkon jobboldalt nőtt egy dudor, olyan, mint egy pattanás. De nem jött ki, meg semmi, viszont állatira fáj.
Ugye nem rák?
23L
2013. aug. 12. 21:28
1/8 anonim válasza:
szerintem pattanás ahogy írtad is ha nem múlik el menj el orvoshoz
2/8 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, akkor menj el bőrgyógyászhoz (esetleg nőgyógyászhoz), innen mi nem tudjuk megmondani, mi lehet ez. Remélem, nem lesz semmi gond, de lehet, hogy nem árt valamiféle orvost felkeresned.
3/8 A kérdező kommentje:
pár napot még várok, hátha ki lehet nyomni, vagy valami...aztán doki, köszi a válaszokat. :)
2013. aug. 12. 21:34
5/8 A kérdező kommentje:
én is :)
2013. aug. 12. 21:40
6/8 anonim válasza:
Egy verejtékmirigy gyulladt be! Ha még nem érett, akkor a doki sem tudja kinyomni.
7/8 anonim válasza:
Rákra ne is gondolj, de a biztonság kedvéért menj orvoshoz, mert megnyugtató választ csak tőle kaphatsz!
8/8 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló,kellett egy pár nap mire beérett és sikerült kiműtenem nem volt kellemes,de összejött.MInden nap piszkáltam,abalygattam,hogyna is tudnék hozzáférni és kiműteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!