Ciki, hogyha én jobban szeretem a betétet, mint a tampont?
nemrég kezdtem el csak tampont használni. a múltkor a pasimnál voltam, és igényesség szempontjából este inkább tampont tettem be, mint betétet magam alá. nem erős a menzeszem, de reggelre megtelt, és elég kellemetlen érzés, mikor a duzzadt tampont kell magamból kihúzni, ezért szívesebben rakok be betétet, mint tampont.
ez nem ciki, és nem igénytelenség? azt mondják, nyáron elég kellemetlen, hogy befülled, stb.. nincsen gondom a tamponnal, ez az egy bajom van, hogy amikor kihúzom a megtelt tampont, annyira kellemetlen, hogy elmegy a kedvem a tampon használatától. :S
Dehogy ciki. Azt használd, ami neked a kényelmesebb. Én pl 15 éves korom óta tampont használok 1részt, mert nekem a betét folyton elcsúszott. Másrészt pedig Az első 3 nap iszonyú erősen vérzek, és 10 percenként kellett a betétet cserélnem hogy ne érezzek vérszagot ! Suliban meg nem engedtek ki óráról. Többször szét is áztam ez miatt.
Tamponnal _ a legnagyobbal pedig 3 órát is simán bírok:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!