Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két tampon egyszerre?

Két tampon egyszerre?

Figyelt kérdés

Óriási bajban vagyok!!!

Lehetséges az, hogy bent volt egy tampon mondjuk, és egy másikat is feltettem? :O

Lehet elfelejtettem kivenni, nem tudom már pontosan. De mostanában viszketek, meg hasonlók. Nagyon félek.

Remélem nem lehet ilyen.... :S:S

2009. nov. 2. 23:40
 1/6 anonim válasza:
25%
ha igen, akkor már mindegy, többet nem dughatsz
2009. nov. 2. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtelik legugolsz es siman kinyomod.Irja is a tajekoztato.
2009. nov. 2. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
nemvalószínű h azért viszketsz mert 2 tamponod van. amúgy ha az egyikre egy másikat próbáltál volna felhelyezni az bizony nem ment volna egykönnyen úgyhogy nemhinném h 2 van benned.
2009. nov. 2. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősömmel ugyanez történt: felrakott egy tampont, és hogy ne zavarja a zsinór azt is kicsit betolta a hüvelyébe, aztán cseréléskor azt hitte, hogy már kiszedte, és felrakott még egyet, de nem ment könnyen ezért rájött, hogy milyen bolond:) szóval ne aggódj nem mehet kettő csak úgy fel észrevétlenül. felhelyezéskor igencsak nyomott volna, arról nemis beszélve, hogy az alsó tampon valószínűleg meg sem telt volna normálisan. És ha már napok óta benned lenne egy tampon akkor már éreznéd a hatásait: erős folyás, fájdalom, fura szagok(elvégre bomlásnak indul). amúgy szerintem nyúlj fel magadnak amennyire csak tudsz és érezni fogod h nincs ott semmi.

szóval szerintem lehetetlen:)

2009. nov. 3. 00:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kivetted, amit legutóübb betettél, akkor tiszta kézzel nyúlj fel magadnak. Érezni fogod, hogy ürs-e a hüvelyed, vagy sem. Ha nem üres, akkor a tájékoztató szerint nyomd ki.

Két tampont amúgy nem olyan könnyű feltenni egymás után. Én egyszer próbáltam, véletlenül, úgy mint te, és nem ment, egyszerűen megakadt a második, nem ment tovább. Akkor eszméltem rá, hogy én nagyokos az előzőt még ki sem vettem...

2009. nov. 3. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi! Húzd ki, amelyikben biztos vagy és utána tiszta kézzel nyúlj be, tapogatózz végig. Guggolva tudsz a legmélyebbre nyúlni. Biztosan érezni fogod, ha bent van egy dugó!

Bizony, be lehet tolni 2 tampont, velem már előfordult, korábban le is írtam a sztorit, most nem ismételném. A lényeg, hogy zaklatott körülmények között kellett cserélnem és nem vettem észre, hogy a másik mellé tuszakoltam az új dugót. Este a zuhanyozásnál derült ki, hogy a tampon kivétele után lógott még egy zsineg. Tehát lehet, hogy kettőt nyomtál fel, de könnyen meg lehet találni! Az egész hüvely kb.2 tamponnyi hosszú, szóval nem sok helyen tud elbújni! Nyúlj fel és kiderül.

2009. nov. 3. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!