Lányok nektek átlagosan hány évesen jön meg először? És evel egyszerre nedvesedtetek először?
Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 23:26
1/9 anonim válasza:
1,ezzel
2,sztem olyan 11-12 korul lehetsz szoval....
3,a valasz a kerdesre nekem 13 evesen
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS választ ! És talalt 12
2015. febr. 7. 23:35
4/9 anonim válasza:
Majdnem 12 voltam.
Nincs összefüggés közte és a "nedvesedés" között.
5/9 anonim válasza:
De ha most várod hogy először megjöjjön, vagy csak néhány alkalom óta van meg és tényleg csak 12 vagy akkor egyelőre maradj a betétbél és ne erőltesd a tampont.
Ha már beállt a menstruációd és te is és a szervezeted is "hozzászokott" ehhez a jelentős változáshoz akkor kezd el minivel. Nem fog elsőre tökéletesen sikerülni és kényelmes lenni de idővel majd kialakul viszont ha görcsölsz tőle vagy kellemetlen akkor ne erőltesd egy ideig.
8/9 anonim válasza:
Én 12 voltam és a nedvesség 11 éves korom körül kezdödött
9/9 anonim válasza:
A nedvesedés alatt gondolom a fehérfolyást érted, de az nem ugyanaz.
12 évesen jött meg először. Fehérfolyásom volt már előtte talán egy évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!