Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, ha gyenge a...

Mit csináljak, ha gyenge a hüvelyizomzatom, de nem használ az intim torna?

Figyelt kérdés

Ki-be jár bennem a levegő, ha csak egy kicsit szétnyitom a lábaimat, már levegős leszek.

Elkezdtem intim tornázni, vettem könyvet, DVD-t, mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva, mégis teljesen hatástalan az egész. Tanfolyamra a közelben nincs lehetőség.

Nagyon el vagyok keseredve, mert fiatal lány vagyok, nem szültem még. Lassan le se merek feküdni senkivel. :/

2016. jan. 28. 17:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy napi egy óra az rengeteg, annyit ne csináljak. A 20-as éveim elején vagyok.
2016. jan. 28. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Naponta többször végezni fontos, de ha összességében 1 óra is megvan, az már nagyon jó, csak ne hagyd abba.

Más lehetőség: elmész egy szexshopba. Veszel egy nem nagy vibrátort. Ezt felhelyezed a hüvelybe és elindítod. Közben megnézel egy filmet vagy olvasol. A rezgés vérbővé teszi a hüvely falát, stimulálja az izmokat és segít erősíteni. Itt most nem az izgatás a lényeg (de ez is előfordulhat), hanem az erősítés. Naponta min. egyszer, de lehet többször is. Szintén szexshopban tudsz venni gésagolyót. Ez is egy jó lehetőség az erősítésre. Az eladó majd elmondja a használatát vagy a neten kikeresed. Ezt viselheted otthon, munka közben, egész nap is, amikor nem menstruálsz. Mindkét hüvelyerősítő alkalmazása közben érdemes végezni az intim tornát, többször is.

Maga a szexuális élet is sokat segít. Érdemes naponta együtt lenned a pároddal. Ne az lebegjen a szemed előtt, hogy a párod mit gondolhat rólad. Beszéld meg vele, neked eddig gondod volt, mert tartottál attól, ő rosszul érezheti magát, mert gyenge a hüvelyizmod. De most megtudtad, hogy maga a szexuális élet is egy jó terápia az élvezet mellett, így naponta szeretnél együtt lenni vele és kéred a segítségét.

Ha most nincs partnered, akkor érdemes keresni (persze nem csak az erősítés miatt ), vibrátort, golyót használni, meg tornázni.

2016. jan. 28. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!