Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kriston intim torna használni...

Kriston intim torna használni fog tág, beesett hüvelyre, ha az utolsó babát már másfél éve szültem, s fokozatosan lett rosszabb a helyet azóta?

Figyelt kérdés

vagy már csak a hüvelyplasztika használ ennyi idő után? 32 éves vagyok, a szöveteim elég fiatalosak alapból.

Férjem azt mondja, nem érez engem ha együtt vagyunk.

2015. nov. 18. 16:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj nőgyógyásszal, hogy más bajt nem okozott-e. Nálunk (Zalaegerszeg)van sztk-ban intimtorna gyógytornász, akihez lehet járni teljesen ingyen beutalóval. Teljesen személyreszabottfeladatsort állít össze a gyógytornász, segít begyakorolni. Nálam csodát tett más probléma esetén. Egy kérdést szerintem megér, az biztos, hogy nagyon hasznos az intimtorna, de óvatosnak is kell lenni vele, mert sajnos lehet rosszul is csinálni a gyakorlatokat, mert nem annyiból áll az egész, hogy összeszorít, elenged. Az alapja ez, de itt is be kell melegíteni, nem mindegy, hogy melyik részt, milyen erővel, ismétlésszámmal dolgoztat az ember.
2015. nov. 18. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!