Nagyon tág vagyok ott lent a szülés után. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Segítsetek! Nagyon tàg a hüvelyem a szülés miatt. Valami segítene, például ha intim tornàznék? A Kriston féle intimtorna valakinek segített? És az intimtornàba mik vannak, pontosan miket kell csinálni? Mennyi idő amíg hatni fog? Előre is köszönöm a válaszokat!2015. nov. 1. 13:05
2/6 anonim válasza:
Menj el egy intim torna tréningre, ezt meg kell tanulni, nem mindegy hogyan csinálod, úgy tudom erre jó a gésa golyó is, vagy nőgyógyászati műtét.
3/6 anonim válasza:
Vagy egy tanfolyamon tanuld meg vagy ha más probléma is van, akkor gyógytornászhoz is kaphatsz beutalot. Nekem több problémám is volt egy gyerekkori baleset miatt, és kaptam sztk-s gyógytornászhoz beutalot, teljesen ingyenesen megtanultam mindent, és abszolút személyreszabott feladatsort kaptam. Óvatosan kell ezzel bánni, nem.érdemes könyvből, videóról tanulni, mert lehet rosszul csinálni, és nagyobb bajt okozni. Ez elég összetett dolog, a köztudatban az él, hogy csak össze kell szorítani és elengedni, ennél azért ez tobb, ráadásul nem minden problémára kellenek ugyanazok a gyakorlatok, be is kell ugyanúgy melegíteni mint egy sima edzésnél.
4/6 anonim válasza:
1. nőgyógyász (hüvelysérvet, hasonló finomságokat kizárni)
2. intimtorna tanfolyam
Addig Te is tornáztathatod otthon! Simán összehúz-elernyeszt, az tuti nem árt. ;) Mikor szültél?
A gésa golyók nem segítenek ezen, viszont a hüvelysúly jó lehet, de az 1-2. lépést ne hagyd ki!
5/6 Lu ca válasza:
En Kriston Intim Torna trener vagyok. Az, hogy osszhuzzuk a huvelyt es elernyesztjuk nem egy celzott, iranyitott edzes. A huvelygyengeseg a Kriston modszer segitsegevel teljesen kuszobolheto. Mar a 16-18 eves lanyok tobb, mint 50% szamol be levegos huvelyrol, annyira nevettem, hogy elcseppent a vizeletem...stb. A gyogytornaszok altal oktatott torna sem annyira eredmenyes, mint a Kriston modszer. Ne ijedj meg, keress Kriston trenert, akitol megtanulhatod a modszert es 10 heten belul olyan allapotba tudod hozni a puncidat :), hogy amulni fogsz Te is es a parod is! hakra!!
6/6 anonim válasza:
Azta utolsó, azért ez nem semmi, amit lemertél írni. Mutass légyszíves egy kutatást, ami alátámasztja, hogy a kriston-féle torna jobb mint a gyógytornászok által tanított módszer. Biztos jobban tudod te, aki egy tanfolyamon lettél intimtorna tréner, mint egy gyógytornász, aki egyetemet végzett... Úgy szeretem, amikor valaki ennyire magabiztos. Kicsit biztosítási ügynök szaga van a válaszodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!