Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyénvaló, hogy "ha a férfi megcsinálta a gyereket élvezettel, kötelessége végig ott lenni szülés közben, szenvedésben is"?
nem közös döntés volt a gyerek?
egyébként lesz még szenvedés vele a szülés után is, elhiheted
Nem látod a szülést, asszony le lesz takarva deréktól lefelé és mellette állsz.
Én mindkétszer bentvoltam.
Nem mint kötelesség, de nekem ez alap.
Szerintem aki nem akar bemenni, azt erőltetni nem szabad, mert annyit nem ér. Akkor inkább menjen be az anyjával, vagy egy barátnőjével.
De megértem, én is a férjemmel szeretném ezt végigcsinálni, mert benne bízom a legjobban a világon, és lelkileg ő tudna a legjobban feltölteni, de ha ő nem tudná, nem lenne képes végignézni, hogy én szenvedek, azt megérteném.
Azt, hogy undorodik a szüléstől, azt nem. Az gyerekes dolog, éretlen személyiséget takar. Az ember így születik és kész, tetszik, nem tetszik, ez van...
Ki kell, hogy ábrándítsalak kérdező... a szülés fájdalmát nem lehet megosztani. Hiába van jelen az apa a szülőszobában, a fájdalomból semmit nem fog érezni. Maximum tehetetlenséget, hogy szenvedni lát, és SEMMIT nem tud ellene tenni.
És ha undorodik a szülés látványától, akkor jó eséllyel utána meg fog undorodni a párjától is... tehát ha hátralévő életedben már nem akarsz szexelni, akkor nyugodtan erőltesd a dolgot!
N
Én be se engedném. Ha nagyon szeretné is, megbeszélném vele, hogy zavarna, ha fájdalmak között látna. Szerintem megértené, undorodik az ilyesmiktôl.
Egyébként én is undorodom a szüléstôl. Mikor a gimiben a családtervezôs órákon kellett néznünk ilyen filmeket és könyveket, rendszeresen rosszul lettem, szóval teljesen megértem a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!