Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik már szültek! Tényleg olyan fájdalmas?
Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, és nagyon sokáig vajúdtam (22 órát). Nem maga a szülés volt a fájdalmas, arra szinte nem is emlékszem, az kb 20 perc - félóra alatt lezajlott. De a vajúdás utolsó óráit végigszenvedtem, kőkeményen. Azt hittem, belehalok...
De amikor a kezembe adták a lányomat, minden el lett felejtve... Más érzés a fájdalom, ha tudod, miért kell kibírni!
Két gyereket szültem, mindkettőt szinte teljesen ugyanúgy, én a szerencsések közé tartozom, 3 óra alatt megvoltak a gyermekeim azzal együtt hogy bementünk a kórházba.
Mindkettőt természetes úton szültem, érzéstelenítés nélkül, én azt mondom hogy nekem az utolsó 2-3 nyomás volt fájdalmasabb de ki lehetett bírni.
Nekem sokkal kellemetlenebb volt az utána lévő 2-3 nap amikor alig bírtam ülni, feküdni, hogy megtaláljam a megfelelő pozíciót amikor nem szúrt a varrat, de nem volt vészes.
A második után már úgy jöttem-mentem mint aki nem is frissen szült.
Összességében rájöttem hogy a fizikai fájdalomnál sokkal nehezebben viselem a lelki fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!