Miért nem jött még meg 15 évesen?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, elég vékony, 39 kg. és 155 cm. A mellem már ugy 12 évesen elkezdett fejlődni, de mintha megállt volna, allig van mellem, a legkissebb kosarat sem éri el. Fehérfolyásom már kb. 17 hónapja van. Anya 13 évesen kezdett el menstruálni a nagymamáimat nemtudom. Szerinte azért is késhet, mert kisgyerek korom ota folyamatosan sportolok, csak 1 éve hagytam abba.
Szerintetek mi lehet a gond?
2016. jan. 17. 08:16
11/11 anonim válasza:
szia tudom hogy ezt meg 2016 ban irtad, de azóta nőtt a melled valamit? és megjött?történt változás? és voltál valami hormonvizsgálaton? csak mert velem most ugyan ez van és tanácstalan vagyok :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!