Kinek mikor, hol, hány évesen jött meg a legelső menstruáció?
Aprilis. Azt hittük hogy beteg vagyok mert fajt a fejem a hasam rs hányingerem volt. Ezert irany a doki. Aki semmit se tudott megállapítani. Mamammal unokatesomekhoz at kellett menni segiteni. Es mikor délelőtt elmentem pisilni akkor lattam hogy veres a bugyi. Es annyira nem is tudom hogy ereztem magam, hogy elfelejtettem hogy van nalam betét es nem betétet hanem egy db ec papirt raktam a bugyimba. Es alig mertem mozogni egesz nap. 13 evesen 2015. április. 16.
14/l (lehet kicsit zavarosan irtam le de remelem ertheto)
2013.06.18.-án kereken 3 hónappal a 11.szülinapom után.
Épphogy felvilágosítottak,"olyan lightosan,merthogy túl kicsi vagyok ahhoz,hogy tudjam mi az".
Szóval még el sem kezdtem máris megjött.
Otthon voltam,a narancssárga wc papír narancssárgább volt a megszokottnál,és mivel nagymamámmal futottam össze először,neki mondtam el,szinte zokogva,mert épp előző nap mesélte nekem,hogy úgy nem lehet fürdeniés épp a Balatonra készültünk.
Nagyi elmondta anyunak,ő adott egy tisztaságit,majd átöltöztem a Balaton parton és vígan lubickoltam a vízben.
13/l
Bocs,szóval még elsem kezdtem várni,mire megjött.
10-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!