Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek mikor, hol, hány évesen...

Kinek mikor, hol, hány évesen jött meg a legelső menstruáció?

Figyelt kérdés
tudom hogy van már nagyon sok ilyen kérdés , de biztos vannak újabb sztorik is :)

2015. okt. 16. 18:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen,mamámnál jött meg,tisztába voltam mi is ez,így nem ijjedtem meg
2015. okt. 17. 20:46
 12/21 Schrancdorka válasza:
91%
nekem 2015, október 22-én egy héttel a 13. szülinapom után.reggel amikor elmentem wc-re akkor vettem észre hogy véres a bugyim...anyukám nem volt otthon, csak én meg a húgom.vettem egy csomaggal anyukám betétjéből és elmentem iskolába.alig mertem mozogni, kínosan éreztem magam.amikor hazaértem, felhívtam anyukámat hogy megjött és hozzon betétet, tisztában voltam vele, hát ez van most!
2015. okt. 24. 12:27
 13/21 anonim válasza:
100%

2015. július 20-án jött meg először.

Mivel nyáron egy angol nyelvtanfolyamra jártam, arról érkeztem haza délután, elmentem mosdóba, és láttam a tisztasági betétemen egy viszonylag nagyobb barna foltot. Rögtön tudtam, hogy mi ez, már nagyon vártam, őszintén nem tudom, hogy miért. És eléggé örültem neki. (Tudom,ilyet nem sokan mondanak) Nem fájt a hasam, semmit nem éreztem, úgyhogy tényleg jó ilyen esetekre tisztasági betétet használni hogy megóvjon az esetleges balesetektől.

Neked, kérdező megjött már? Ha igen hogy történt? Ha nem, akkor várod? :)

13/L

2015. okt. 25. 20:59
 14/21 anonim válasza:
91%

Szia!

Nekem 2015.10.21-én jott meg és rá két napra megmondtam anyunak... Nem vártam annyira de nem is írtózom tőle...azóta minden rendben szerintem holnapra már túl leszek az első mensimen 🙂

13/L

2015. okt. 25. 22:20
 15/21 anonim válasza:
100%

Még nem voktam 11

Pontosan akkor amikor elkezdődött a suli. Szeptember első 3 napjainban pontosan nem elmlékszem hányadikán:)

2015. okt. 26. 17:11
 16/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem még nem jött meg, decemberben töltöm a 13-at. Várom is meg nem is :) Várok még sztorikat! Az eddigieket köszönöm :)

2015. okt. 31. 21:02
 17/21 anonim válasza:
nekem 14 évesen jött meg először. kicsit vártam már mert azt gondoltam h már ideje lenne. azóta szabályos 3-4 napos és soha nem voltak problémáim:) am pont egy medencésbuli elött jött meg :D :/
2015. dec. 16. 20:34
 18/21 anonim válasza:
2015 november 5.en jott meg eloszor 2honappal a 14.szulinapom elott.Le voltam maradva a tobbiektol mar majdnem mindenkinek meg volt az osztalyban csak nekem nem.Am ez csak annyiban zavart h nem loghatok uszas orarol:D azota mar tul vagyok a masodikon. Az elsot a suliban 7.ora elott vettem eszre amikor kimentem wcre.kaptam betetet aztan hazamentem es kifakadtam anyanak. Sirtam nemtudom miert. Annyi volt meg rossz h az elso borzasztoan sok volt tampont hasznaltam es a mini tampont 2 oran belul ataztattam raadasul akkor mentunk pestre busszal es az ut meg 3ora hossza volt.igen ataztam a nadragom szerencsere csak kicsit kett olyan. Ha nem jott meg meg szerintem ne vard nem tul jo dolog bar en meg ne is mondjak semmit hiszen nem faj semmim de akkor is barmennyire termeszetes es a nok velejaroja akkor is gusztustalan dolog.(Szerintem) csak 6 napnyi szenvedes es teher.szamolgassam az eltelt orakat, rendszertelen, jarkaljak budira ellenorizni. Nem jo:(
2015. dec. 19. 19:26
 19/21 anonim válasza:
100%
Tegnap😂
2017. júl. 31. 21:21
 20/21 anonim válasza:
100%
11 évesen ének órán🤣
2020. ápr. 7. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!