Ezek már az első jelei?
Figyú. Lehet hogy sokára jőn meg de nem szeretnélek elkeseríteni nekem pl, tőbb mint 2 éve van fehérfolyásom és fél éve barna folyásom a hasam
Rendszerínt gőrcsől a hátam az útóbbi 1 hónapban majd leszakad!! Tudom sokan mondják hogy ne várd meg minden de szerintem várhatod mert, de azért vagyunk mindig ilyen tűrelmetlenek mert tudni szeretné:-) nk hogy minden rendben van e veled! De ha megindulnak a gőrcsők vagy a barna azért egy tisztasági betétet minden nap legyen bent a bugyiban!
Szia!
Amikor olyan idős voltam mint te, akkor én is már elkezdtem valamiért hihetetlenül várni a menstruációmat. Kíváncsi voltam, és már a jeleit figyeltem meg magamon, hasonlók voltak mint neked. Mert ezek már tényleg jelek, például ritkán történik olyan, hogy nincs még fehér folyás az első menstruáció előtt.
De ennek ellenére két év múlva, azaz most, 13 évesen jött meg először, és nagyon örültem neki. Nekem nem fáj a hasam közben, és nekem nem is rossz szerencsére. Én pl. örülök neki :D
Ha van bármi kérdésed, nyugodtan írj üzenetet :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!