Ezek lehetnek első menstruáció jelei?
Figyelt kérdés
alhasba nyilaló fájdalom, (nem középen, kicsit oldalt inkább, tegnap egy ilyen dolog lepett meg, és mindig görcsölök, de inkább kellemetlen mint fájdalmas, mi az oka a görcsnek?)végtagfájdalom, rűrü vizelés (óránként), émelygés, felpuffadás, több fehérfolyás, olyan érzet, hogy azt gondolom, hogy mindjárt megjön, odalent meleg érzés, (az alhasamnál inkább, de a kijáratnál is melegebb :D),idegesség, (tegnap nagyon felhúztam magam olyanon, amin máskor nevetek), szorongásos tünetek, izületi fájdalom, izgatottság, (?)
váaszokat elöre köszi:))
2015. ápr. 15. 14:41
1/4 anonim válasza:
Nekem az elso elott pont ezek voltak! Fajt a hasam elotte nap de iszonyuan. Meleg erzesem is volt :D es rohadt bo volt a feherfopyasom (aznap a bunyim majdnem atazott a feherfolyastol). A vizelesrol nem tudok mit irni de a szekletrol igen :/. Marmint nekem az is kicsit masabb volt mint egyebkent mar ha erted hogy gondolom(fuuuj). Majd szoljal ha tenyleg megjott :) sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2015. ápr. 15. 15:39
3/4 anonim válasza:
Nekem ma jött meg és nálam is hasonlóak voltak.
4/4 anonim válasza:
Nálam is ilyenek voltak, volt folyásom fájogatott a hasam. Igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!