Ha kiszőkitem, hogy fog kinézni?
Figyelt kérdés
a bőröm nagyon volágos viszont a szemöldököm, hajam sötét, és ugyebár a szőr is.. persze a lábam borotválom az nem látszik, de a karomon nagyon sürü és nagyon látszik, olyan mint a férfiaknak..:S de gyantázni borotválni nem akarom, ha veszek szőkítőport meg olyan oxidot, akkor nagyon látszana, hogy le lett szívva?:S mit csináljak segítsen vkii xD2010. márc. 25. 18:12
1/8 anonim válasza:
Ugyanúgy látszana, mellesleg sokkal feltűnőbb lenne és a bőröd is megéghet, az pedig visszafordíthatatlan. A gyanta bármennyire fájdalmas, szerintem a legjobb megoldás.
2/8 anonim válasza:
Én 1-2 évig szőkítettem, nem volt feltűnő, de nekem nem olyan világos a bőröm. Amúgy pedig 3-4 éve gyantázom már és sokkal jobb, alig látszik már. Szerintem próbáld meg azt! Szőkítést meg először lehet kozmetikussal kéne csináltatnod. Vagy ha magadnak csinálod először kis területen próbáld ki, nem e okoz bőrirritációt a krém.
3/8 A kérdező kommentje:
ha veszek hideg gyantacsíkot az jó, nem, nem kell elmennem kozmetikushoz azért, nem..?
amúgy köszöntem az eddigi válaszokat.:D
2010. márc. 25. 18:35
4/8 anonim válasza:
Én is gyantáztattam, de most már itthon epilálom. Alig maradt némi szőr (kb. 6 éve szőrtelenítem)a karomon, már 2 havonta elég leszedni. Csak ajánlani tudom.
5/8 anonim válasza:
Én a meleggyantát ajánlanám, könnyebb vele leszedni. Pár húzás az egész.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is a meleg az igazi! Én 3-4 ezerért vettem rendes szettet, melegítő, patron, lehúzócsík. Patront 3-4 havonta veszek bele kb. 230 ftért, úgy hogy néha lábamat is megcsinálom a karom mellett, plusz bátyám hátát is! :P Lehúzó csíkot meg 2 év után kellett vennem. Persze nagy kiszerelésben.
7/8 anonim válasza:
figyi én tegnap előtt csináltam meg magamnak fél óra alatt x-epil hideg gyantacsíkokkal utána babaolajjal áttörölgettem az lehozza gyantát utána behintőporoztam és semmi kiütésem nem lett meg semmi pötty bár lehet csak én bőrőm ilyen mindenesetre ne félj kipróbálni nemis fáj:P:)
8/8 anonim válasza:
én epilálom kissé fájdalmas de jó és kb 3-4hétig nem nő vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!