Ha sokat pisilek, akkor fogyni is fogok? Azaz vékonyabbnak fogok kinézni?
a cicidben nem folyadék van, hanem zsírszövet...
és a sok pisiléstől nem fogsz vékonyabbnak kinézni. Atyaég!
Inkább menjél és jól tojd ki magad!!!
Hátha fogysz egy keveset! :)
nem fogyni akarok, hanem hízni, és nagyon vékony vagyok, ezért ha vizesedem egyből meglátszik, és a zsírszövetben is van víz, mivel minden sejt tartalmaz vizet 90 x százaléka a szervezetnek vízből van
és sokan azért néznek ki k9vérnek mert mondjuk betegség miatt vizesednek, szívprobléma, pajzsmirigy probléma, ami nekem is van, alig iszok, mágis rengeteget pisilek,
és félek hogy túl sok folyadékot vesztek
az időseknek is azért aszott a bőre mert nincs szinten a folyadék háztartásuk, de ez a korral jár
litereket pisilek naponta
azért annak van súlya és látszatja gondolom
nem iszok vízhajtó teát, mert így is sokat pisilek és izzadok, annak ellenére, hogy alig iszom, ja és én vékony vagyok, de nem akarok vékony lenni, hanem hízni
165 cm vel és 52-3 kg mal nem akarok fogyni
csak kérdeztem h ha sokat pisilok, azaz sok vizet vesztek, akkor nagyon meglátszik e (mert nem a zsírtól voltam kicsit kerekebb eddig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!