Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pajzsmirigy-megnagyobbodás...

Pajzsmirigy-megnagyobbodás miatt lehet fogyni?

Figyelt kérdés
14 éves voltam,amikor mondták,hogy p.mirigy -megnagyobbodásom van,és azóta semmit nem fejlődtem! szóval 14 éves korom óra ugyanolyan vékony vagyok.most 20(L) éves vagyok, és 45 kg? ez lehet a pajzsmirigyemtől?erre lehet gyógyszert szedni?
2010. aug. 18. 19:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lehet persze. Azóta semmilyen kivizsgáláson nem voltál? Vérvétel, pajzsmirigy uh, esetleg izotópos szövetvétel kellene. Persze ez utóbbi csak akkor, ha az előző kettő eltérést mutat. Lehet rá gyógyszert szedni, hormont, az én szervezetemet tönkre vágta, azt javaslom, hogy keress inkább alternatív gyógymódokat.
2010. aug. 18. 19:32
 2/18 A kérdező kommentje:
ultrahangon voltam már, de kb 1 éve...vagy lehet több is.ennyi idö alatt változhatott valami?
2010. aug. 18. 19:50
 3/18 anonim ***** válasza:
1 év alatt sok minden változhat, menj el ujra orvoshoz, kéne 1 uj UH mert nekem van kolleganöm akinek 1 éva latta rengetegett változott a dolog, most mütötték, ja és ö meg fogyott 12 év alatt 12 kg-t, jobb ha elmész
2010. aug. 18. 21:18
 4/18 A kérdező kommentje:
engem még nem kellett műteni ,de most elmegyek orvoshoz hátha tényleg változott valami,..meg hiába eszek, egyszerűen nem tudok hizni még 1 kg-ot se..inkább csak fogyok ...:(( köszi a választ!
2010. aug. 19. 17:49
 5/18 A kérdező kommentje:

azt mondta az orvos nincs vele baj... a fogyásról meg annyit hogy egyek többet....21 évesen 45 kg vagyok?? normális ez? ja és nem mondaná hogy hü de sokat eszek, de nem is válogatok....

akkor mégis hogyan hízzak? nincs erre valami gyógyszer? már nem tudom hogy mit csináljak.....(

2010. szept. 14. 11:48
 6/18 Dr. Dav ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Javaslom, hogy keressen fel egy másik orvost. A pajzsmirigy-megnagyobbodás PMH és MPMH (hormonok) túltermelődését okozza, ezek felelősek az emésztés sebességéért. Ha ezekből "túl sok" van, akkor az emésztése túl "gyors" lesz, ez okozhatja a fogyását. Mekkora a magassága?

Jobbulást!

2010. szept. 14. 13:29
 7/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a váalszt, igen tudom hogy gyors az anyagcserém....sajnos.igazábol olyan mintha nem is ennék semmit.

a magasságom 169 cm, szoval nem valami arányos ahogy kinézek, mert nem vagyok pici....és nagyon zavar hogy vékony vagyok!

2010. szept. 14. 14:19
 8/18 anonim ***** válasza:

Dr. Dav már többször írt annyi baromságot, hogy tutira nem orvos. Attól, hogy hivatalos hangnemet használ, ne dőljetek be neki!!!

Annyi igaz, kérdező, hogy kéne egy másik doki.

2010. szept. 14. 14:50
 9/18 A kérdező kommentje:
ok:) köszi
2010. szept. 14. 14:52
 10/18 Dr. Dav ***** válasza:
mi az a sok "baromság"???
2010. szept. 14. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!