Ez vaginizmus lenne? Nem tudom elengedni magam. Mit évő legyek? (bővebben lent)
És, akkor mi van, ha szűztelenít a doki? SEMMI, ugyanúgy görcsölni fogsz, és senki nem fog tudni beléd hatolni.
Keress egy jó szakembert, akinek elmondhatod nyíltan, és hosszú távon kezel - nem orvos, szexuálpszichológus.
ohh szegeny,ugy sajnallak :(
reszben ismeros az erzes,nekem az elso ugy fajt hogy sirtam,a nogyogyaszom ugy vizsgalt hogy orditottam,evekig nem ment a szex nekem sem a tampon semmi... ez volt 4eve,2eve tudtam megtenni az elsot.persze olyan baratom lett akkor,aki nagyon segitett ebben! szerintem ez is fontos,hogy olyan partnered legyen,aki segit ebben,ahogy olvastam nalad ez megvan.Szerintem keress fel egy orvost,aki lelkileg segit ezen tultenni magad!!Megcsinalod!Legyel eros!
Szia! Nalam is ugyanez a helyzet, csak engem nem molesztaltak hanem kisebb koromban veletlenul raultem egy hosszukas targyra es felment majdhogynem tovig ruhastul. Borzasztoan fajt azota is elenken emlekszem. Nalam valoszinuleg az okozhatta a vaginizmust.
Ami szerintem segithet es amivel most en is probalkozok az a joga. Azon belul is ha a szexcsakrara fokuszalt gyakorlatokat vegzel akkor az tenyleg segithet. En nagyon el voltam keseredve mert altalaban minden onkielegites sirassal vegzodik, mivel olyan eriteljes az ellenallas ott lenn, hogy keptelenseg behatolni. Viszont mostanaban ugy erzem mintha jobban kontroll alatt tudnam tartani.
De hiaba a testem emlekszik a kellemetlen elmenyre.
Ha megengeded irok uzenetet es kuldok par gyakorlatot ami segithet. Meditaciot es relaxaciot is tudsz vegezni egyedul nem kell ra koltened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!