Létezik részleges vaginizmus? Úgy értem nem minden esetben jelentkező?
Figyelt kérdés
Tampon felhelyezésnél és nőgyógyászati vizsgálaton nem jelentkezik,csak mikor a párom beakarja helyezni!
Hónapok óta fáj az együttlét,már ott tartunk hogy mikor közeledik a behatolás megfeszülök akaratlanul,azt mondja össze roppantom a lábaimmal és hogy a hüvelybe hatolás olyan mintha falba ütközne!Borzasztó izomlázam van utána!És ami a legrosszabb hogy lehetetlen az együttlét!
Mi lehet a megoldás?Havonta járok már két éve nőgyógyászhoz de csak a rengeteg pénzt költöttem gyógyszerekre kúpokra de semmi változás!
2014. júl. 14. 18:47
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a túl sok vizsgálódás és gyógyszer miatt irritált a hüvelyfalad? Esetleg nem voltál eléggé felizgulva behatolás előtt? Most már szerintem pszichés a dolog.
2/4 anonim válasza:
Nyilván szexuális helyzetben jelentkezik, mivel ez a helyzet okoz neked ekkora stresszt, tőle való félelmet. Szexuálpszichológust, szexuálterapeutát próbálj felkeresni a problémáddal, amely elég nyilvánvalóan pszichés eredetűnek tűnik, ezért nem használnak a gyógyszerek.
3/4 anonim válasza:
Másodikkal egyetértek. Ez lelkidolog.
4/4 anonim válasza:
Ez pszichés eredetű, azonnal menj el pszichomókushoz, különben gallyra mehet a kapcslatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!