Most szántam el magam hogy tampont fogok használni csak nemtudom hogy hogyan kell be helyezni! Tudnátok segíteni? (Mégmielőtt avval jönnéteh hogy kérdezd meg anyát, szolok hogy őt születésemkor elveszítettem) 12/L
A tampon dobozában van egy tájékoztató, amin képekkel is szemléltetik. :)
Egyébként semmi extra, guggolj a WC felé vagy tedd a szélére az egyik lábad, húzd szét az ujjaiddal a hüvelybemenetet kicsit és óvatosan nyomd fel, addig, amíg nem érzed mar egyáltalán. Ha nehéz lenne vagy megakadna, kicsit változtass a dőlésszögén.
Ja és minivel kezdd! :)
2016. jan. 2. 23:32
2/6 anonim válasza:
Van hozzá egy tájékoztató, abban minden benne van.
2016. jan. 2. 23:32
3/6 anonim válasza:
A wc-n ülve is lehet, de elsőre próbálhatod akár az ágyban fekve is, úgy lehet egyszerűbb.
Én úgy szoktam, hogy először benyálazom az ujjam, és azzal kicsit benyúlok magamnak, hogy nedvesebb legyen és jobban csússzon.
Aztán utána tedd be a tampont, úgy, hogy a középső ujjaddal tolod be, és addig told be amíg csak tudod. Szóval az ujjad egészen tűnjön el a puncidban. ( :D )
Utána kész is vagy, kb 6 óra múlva szedd ki, vagy ha előbb megtelik, akkor előbb.
2016. jan. 2. 23:43
4/6 anonim válasza:
Mosd meg a kezed. Bontsd ki a tampont a csomagolásból. Keresd meg a megfelelő pózt ahogy neked kényelmes. Pl: fefke, ülve, vagy az egyik lábadat tedd fel a wc-re. A hegyes része legyen a hüvelyed felé. Rakd a mutatóujjad a tampon aljához és lassan nyomd fel. Először minivel csináld. Ha nem megy nem baj. Annyira nyomd fel hogy ne érezd. Remélem segítette. Részvétem anyukád miatt.
2016. jan. 3. 09:50
5/6 anonim válasza:
Nehogy benyáladt az ujjad, ahogy az egyik válaszoló mondta! Mindenképpen moss kezet felhelyezés előtt, majd utána is. Ha az egyik lábad felteszed magasabbra, akkor ellazulnak az izmok, de nekem pl. az jön be, ha kicsit beroggyantott lábbal előrehajolok. Ha megakad, akkor válts irányt. Olyan mélyre kell mennie, ahogy az ujjad engedi. Ha érzed a tampont, akkor nincs elég mélyen, feljebb kell tolni. Én az OB comfortot javaslom, mert az könnyen csúszik.
2016. jan. 3. 11:04
6/6 anonim válasza:
Szia :) én - mikor elsőre próbáltam, és azóta is - rendesen guggolva szoktam csinálni, nekem az jött be, mert ha a WC felett vagyok, félig ülve-guggolva-állva, akkor megfeszülnek az izmaim. Azokon a napokon érdemes szerintem kipróbálni, mikor erősebb a vérzésed, mert akkor könnyebben fel fog csúszni. Én mutatóujjal szoktam, és fontos, hogy ne egyértelműen felfelé, hanem inkább szinte vízszintesen és felfelé nyomd. :D De mindenkinek mások a "járatai", úgyhogy ki fogod tapasztalni, neked hogyan a legjobb :) A többiben egyetértek az előttem szólókkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!