Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Faj tampont hasznalni ha szuz...

Faj tampont hasznalni ha szuz vagy? H kell fel helyezni?

Figyelt kérdés
meg tapasztalan vagyok ..oda kell fel helyezni ahol magyaran nagyvecezes kozbe ki jonn valami?

2013. júl. 24. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Kérlek nyugtass meg,hogy véletlenül elírtad ugye?!Ha poén akar lenni,hát érdekes a humorod.
2013. júl. 24. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Konyorgom!:D

Nem a vegbelnyilasodon menstrualsz! Onnan csak a szeklet urul!

A vegbelnyilasod kozott es a hugycso nyilas kozott helyeszkedik el a huvely. Na oda kell felhelyezni egy tampont. Persze ennel is vannak "szabalyok amit erdemes betartani. Felhelyezes elott kezmosas. El kell tavolitani a csomagolast. Meg kell huzni a kihuzoszalat, hogy nem szakad el el. Annyira kell felhelyzned a tampont mig attolod egy kis "kanyarom" es nem erzed, hogy ott van. Ne hagyd bent 6 oranal tobbet. Es elsonek tanacsosabb a minivel probalkozni.

Meg sok mindent kellene tudnod! De ha van kerdesed szivesen valaszolok!:)

Amugy hany eves vagy? Es egyaltalan menstrualsz mar?

Amugy en is szuzen kezdtem el tampont hasznalni. Elsonek minit aztan meg mar normalt is.:)

Udv!:)18/L

2013. júl. 25. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Utolso vagyok!:)

Ezeket azert linkeltem, hogy megismerhesd magad picit jobban!:)

2013. júl. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!