Szuz vagyok meg. Mennyire fog fajni ha tampont fogok hasznalni? H kell fel helyezni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 06:40
1/2 anonim válasza:
Nem fog szükségszerűen fájni (a menstruációd legerősebb napján próbáld ki először), mert a szűzhártyán van lyuk, hiszen a menstruációnak is ki kell folyni valahol. Ha nagyon izgulsz, vagy nem olyan napon próbálod ki, mikor erős a menstruációd, akkor a száraz felületek dörzsölődése kellemetlen lehet. (Ha majd gyakorlottabb leszel, akkor ez nem lesz baj, de elsőre ne ilyen időpontban próbálkozz).
Olvasd el a használati útmutatót, abban nagyon jól le van írva, hogy hogyan kell használni, mennyi idő után kell mindenképp kicserélni stb.
2/2 ivilicious válasza:
egyáltalán nem fog fájni, én is szűzen kezdtem el használni a minit (hozzáteszem még most is a minit tolom :D ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!