Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert nem tudom fel helyezni...

Miert nem tudom fel helyezni a tampont?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok , és most kezdtem el a tampont használni de fáj ha felteszem , azt mondják hogy nem érzed de én érzem , mit csináljak)
2014. ápr. 6. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne használj még tampont, ha nem megy, ne erőltesd. Majd pár év múlva visszatérsz rá.
2014. ápr. 6. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Először úgyis érezni fogod, mivel ezelött nem volt ott ilyen dolog. Amúgy használati utasítás van a dobozban egy papiron, tanulmányozdd át! :)
2014. ápr. 6. 15:21
 3/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy van használati utasítás -.-
2014. ápr. 6. 15:32
 4/9 A kérdező kommentje:
musáj hasnálnom mert a suliba úszunk
2014. ápr. 6. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:
gondolom szűz vagy, sok lány ne tudja addig feltenni én sme tudtam annó. van akinek megy van akinek nem, probálkozni lehet mert bajod nem elsz töle, de ha nem akarod ne eröltesd. Én is sokat probáltam mégsem ment addig. Sok barátnömnek meg igen, de volt olyan akinek szintén nem sikerült addig.
2014. ápr. 6. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Feküdj le az ágyra, emeld fel a lábaidat és vhogy úgy próbáld behúzni a hasad, hogy érezd, hogy beáramlik a levegő a hüvelyedbe, mert akkor kicsit kitágul (kézzel is rásegithetsz) és akkor tedd fel.
2014. ápr. 7. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi ilyenkor szimplán megmondtuk, hogy egészségügyi gondok miatt nem tudunk úszni. Mindenki megértette, senki sem zaklatott (fiúk se. Nehogy azt hidd, hogy jajj de gáz, tudni fogják hogy mensim van! kb. le se sz.rták.)

Ami nem megy azt ne erőltesd.

2014. ápr. 7. 17:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem az hogy gáz de a tanár erölteti hogy mindig kell uszni és már figyelmesztetett hogy usznom kell
2014. ápr. 7. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor mondd meg neki hogy televérzed a medencét+fertőzést kapsz.

Amúgy nem erőltethetné, szerintem csak azt hiszi hazudsz. Írass a szüleiddel felmentést, azt köteles elfogadni. Nehogy már egy úszóedző miatt erőltessen magába tampont, mikor nem megy neki! De ha nincs meg rendesen járj órákra, le tudjon osztályozni.

2014. ápr. 8. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!