Kaptam egy levelet a cytológiai eredményemről a nőgyógyászomtól, baj lehet? (tovább lent. )
Figyelt kérdés
KAptam egy levelet h hivjam fel a rendelőt mert nem erdeklődtem az eredményem felől.Eddig nem kaptam levelet de jo volt az összes eredményem.Akkor kuldenek levelet ha valami baj van?Kapott már valaki hasonló levelet?2015. dec. 31. 11:16
1/6 anonim válasza:
szerintem az is lehet,csak szóltak,hogy nem mentél a leletedért. engem egyszer szabályosan megdorgált az orvos,hogy miért nem mentem 1 hónap múlva a leletért? (fél évre rá voltam) pedig nem volt semmi eltérés..csak mondta,hogy akár lehetett is volna, legközelebb vegyem át időben
2/6 Andizsuzsi válasza:
Lehet baj is, de lehet, hogy csak nem volt jó a kenet és meg kell ismételni a vizsgálatot. Előre ne parázz, de mindenképpen hívd fel az orvost! (Az én orvosom csak azt hívja fel, akinél baj van, akit nem hív, az megnyugodhat. De mint az előző válaszból látható, ez nem egységes)
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelent nagy bajt. Ha egy kis gyulladást találtak, ami egy rövid gyógyszeres kezeléssel megszüntethető, vagy ha valami probléma miatt meg kell ismételni a vizsgálatot, azért is behívhatnak,
4/6 anonim válasza:
Én egyszer kaptam levelet, de nem volt semmi gond, csak nem sikerült a vizsgálat, nem volt elég hámsejt a kenetben, és meg kellett ismételni.
Bár én is megijedtem, mert nem ez volt beleírva, hanem úgy volt megfogalmazva, mintha valami gond lenne.
Szerintem nem lesz semmi gond.
5/6 anonim válasza:
mamámat a tüdőszűrőből hívták vissza(levélben).már teljesen megijedt,hogy valami baj van. közben csak nem sikerült a felvétel, újra kellett csinálni.. szóval itt is lehet ilyesmi..
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. dec. 31. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!